Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Informatiebronnen

  Banner image

  LibGuides

  Snel op weg met deze handleidingen en informatiebronnen, gebundeld op thema en opleiding.

  Bronnentips

  In onze libguides vind je informatie over diverse onderwerpen. Zo hebben we per domein een overzicht gemaakt van bronnen die interessant kunnen zijn bij het zoeken naar informatie. En hebben we handige bronnen op het gebied van Beeld en Geluid voor je op een rij gezet.

  In de libguide Gebruik van Beeld en Geluid in het Onderwijs word je wegwijs gemaakt in de verschillende mogelijkheden om beeld en geluid te maken, te vinden en te gebruiken voor je opdrachten of lessen. Daarnaast kun je informatie vinden in hoeverre je dit materiaal mag gebruiken binnen de grenzen van het auteursrecht.

  In de libguide voor het domein Bewegen en Educatie vind je informatie en tips die specifiek zijn voor studenten en medewerkers van dit domein. Heb je tips of aanvullingen voor deze pagina, of vragen? Neem dan contact met ons op(opent in nieuw tabblad).

  In de libguide voor het domein Business, Media en Recht vind je informatie en tips die specifiek zijn voor studenten en medewerkers van dit domein. Heb je tips of aanvullingen voor deze pagina, of vragen? Neem dan contact op met Elles Schaaphok(opent in nieuw tabblad).

  In de libguide voor het domein Gezondheid en Welzijn vind je informatie en tips die specifiek zijn voor studenten en medewerkers van dit domein. Heb je tips of aanvullingen voor deze pagina, of vragen? Neem dan contact op met Elvira Ambrosius(opent in nieuw tabblad).

  In deze libguide vind je informatie en tips die specifiek zijn voor studenten en medewerkers van dit domein. Heb je tips of aanvullingen voor deze pagina, of vragen? Neem dan contact op met Raymond Snijders(opent in nieuw tabblad).

  Wetenschappelijke informatie

  Het Mediacentrum biedt diverse wetenschappelijke bronnen. Er zijn verschillende manieren om aan deze wetenschappelijk informatie te komen.

  Naar wetenschappelijke informatie

   

  Windesheim Publicaties

  Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen.

  Naar de HBO-Kennisbank(opent in nieuw tabblad)