Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Wetenschappelijke informatie

Banner image

Op de databanken pagina kun je aan de linkerkant filteren op thema 'wetenschappelijk'. Je krijgt dan een overzicht van de wetenschappelijke databanken.

Met Google Scholar zoek je in wetenschappelijke publicaties. Je kan Scholar koppelen aan onze digitale collectie. Op deze manier kan je direct doorklikken naar artikelen en boeken waar Windesheim toegang toe biedt. Je ziet in zo'n geval "Fulltext@Windesheim" achter het zoekresultaat.

Je moet deze koppeling wel zelf actief maken. Ga via onderstaande link naar Scholar en open het menu (≡). Klik op instellingen en daarna op “bibliotheeklinks”. In het zoekveld voer je ‘Hogeschool Windesheim” in. Onder het zoekveld komt Hogeschool Windesheim – Fulltext@Windesheim. Vink deze optie aan en de koppeling is gemaakt!

In WindeSearch kun je informatie zodanig filteren dat je alleen in wetenschappelijke bronnen zoekt. Wanneer je er via de link hieronder naar toe gaat is het filter al voor je aan gezet. Je krijgt dan als resultaat van je zoekactie alleen wetenschappelijk informatie.