Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Hybride loket Multimedia Producties

Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Actueel(opent in nieuw tabblad) / Hybride loket Multimedia Producties

Sinds 2020 heeft het team Multimedia Producties noodgedwongen een zoektocht afgelegd hoe online samen te werken met collega’s en de dienstverlening deels op afstand aan te bieden. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en heeft “de afwijkende manier van werken” nieuwe inzichten opgeleverd waaruit blijkt dat dit ook vooral veel voordelen oplevert.

Dit betekent dat Multi Media Producties (MMP) afscheid neemt van de oude werkwijze, namelijk een fysiek vragenloket. Dit maakt plaats voor een zogeheten (plaatsonafhankelijk) hybride multimedia loket. Wat betekent dit voor de dienstverlening? 

Voor de dienstverlening aan docenten en studenten verandert er eigenlijk niets. Het team is nog steeds op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur te benaderen met vragen.
Je kunt je vraag per e-mail stellen via: mmp@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad). Ze streven er naar je vraag dezelfde dag te beantwoorden. Wil je liever iemand direct spreken bel dan naar: 088 469 9222.

Op de website staat regelmatig actuele informatie vanuit MMP. Je vindt hier o.a. informatie over kennisclips, podcasts, digitaal leermateriaal en antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ’s). Heb je een vraag en ben je benieuwd of MMP je daarbij kan helpen?  Kijk dan eens op de pagina's van het MMP. Wie weet wordt je vraag daar al beantwoord.

Als volledig team is MMP  in ieder geval 1 dag per week bij elkaar op locatie Windesheim Zwolle. Afgestemd op de geplande activiteiten. Dit zorgt voor flexibiliteit in het werk en de dienstverlening.

De studio’s blijven uiteraard fysiek geopend, maar er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.
Voor ondersteuning op het gebied van grafische vormgeving (infographics) en/of scholing wordt met name hulp op afstand geboden. Je vindt hierover o.a. informatie op de website, maar een individueel adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken is ook altijd een optie. Afhankelijk van de vraag wordt in onderlinge afstemming bepaald of een afspraak op locatie gewenst is.

Kort samengevat: MMP blijft docenten en studenten van Windesheim ondersteunen bij het maken van kwalitatief onderwijsmateriaal. Deze service bieden ze vanaf heden deels plaatsonafhankelijk aan (het zogeheten hybride multimedia loket) en deels op locatie in de studio’s in Zwolle en Almere.
MMP is op werkdagen te bereiken via mail: mmp@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of bel naar: 088 469 9222.