Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Expositie Indrany Kuik

  Home(opent in nieuw tabblad) / Expositie Indrany Kuik

  In het Mediacentrum is nu een expositie te zien met foto's van Indrany Kuik. Indrany werkt als vormgever en Instructional Designer bij domein Gezondheid en Welzijn.

  Maken, dat is wat we doen als mensen. Want het is ons vermogen om te creëren dat ons onderscheidt van de rest van het universum. En waarom maken we? Omdat we daardoor onze verbeelding tot leven brengen, onze emoties en gedachten uiten en verbinding met anderen aangaan. Het is een unieke uitlaatklep voor onze ziel.

  En daarom maak ik ook. Ik wil de wereld vastleggen zoals ik die zie, de alledaagse schoonheid en vergankelijkheid. Volgens de theorie van Immanuel Kant zoek ik naar objectieve schoonheid. Want schoonheid is niet subjectief, niet afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar een universele waarheid die in elk object aanwezig is.

  Voor mij is creativiteit als een soort van esthetische, vormloze massa die je in elke gewenste vorm kan gieten. En dat wil ik laten zien, met mijn camera als middel.

  De foto's van Indrany zijn tot september in het Mediacentrum te zien. Meer van haar werk is te zien op Instagram(opent in nieuw tabblad); je kan contact met haar opnemen via indrany@live.nl(opent in nieuw tabblad).